PRODUK
Parkir pinter. Pangakuan raray. Gerbang Turnstile
  • Kios Pembayaran Parkir Mobil Cerdas Berkualitas Tinggi Profesional Kalayan Bar code Reader pikeun pabrik fungsi pembayaran otomatis Kios Pembayaran Parkir Mobil Cerdas Berkualitas Tinggi Profesional Kalayan Bar code Reader pikeun pabrik fungsi pembayaran otomatis
    Mesin Pembayaran Otomatis. Fitur: Kasalametan Panto utama dikonci ku konci kaamanan éléktronik sareng sistem palang penguncian. Sareng konci kaamanan éléktronik kedah dikonci ku kartu administrator sareng kecap akses. Kotak kaamanan kas gaduh modul aman anu misah. Kandelna kotak nyaéta 4-5mm, sareng kotak kas kasét dikonci ku konci panto sorangan. Kasino mayar, tagihan, kartu bank / kiridit, Pasip Cepat Masihan Babknotes Masukan $ 5, $ 10, $ 20, $ 50, $ 100 Kaluaran Kertas Anu Sedia $ 1, $ 5, $ 20 Input koin anu sayogi $ 1, $ 5, $ 10 Kaluaran Koin Sadia $ 0,5, $ 1 Milarian kuring Fungsi pikeun milari mobil anjeun Fungsi ieu khusus kanggo tempat parkir anu ngagaduhan sistem panduan pidéo parkir sareng sistem pangenal pelat Lisensi. Masukan nomer plat mobil anjeun, layar 22 "HD LCD Touch touch bakal nunjukkeun posisi mobil anjeun dina tempat parkir kalayan peta éléktronik, sareng ogé nunjukkeun cara anu pangsaéna pikeun nyandak mobil anjeun. Rusak Alarm Mesinna ngagaduhan kaméra pikeun monitor sareng sénsor infra red. Éta tiasa ngarékam saha waé anu ngoperasikeunana. Sareng nalika aya anu ngalanggarna, éta bakal langsung disada alarem seukeut pisan, sareng éta bakal masihan sinyal alarm ka pusat administrasi. Cocog sareng tempat parkir di komunitas padumukan, perusahaan sareng lembaga, hotél, gedong komérsial, organisasi pamaréntah, perusahaan logistik, rumah sakit, désa, pasar balanja, sareng sajabina. Shenzhen TigerWong Technology Co., Ltd Profesional Kios Bayaran Parkir Mobil Cerdas Berkualitas Tinggi Sareng Bar code Reader pikeun pabrik fungsi pamayaran otomatis, tim téknis aksés pedestrian anu éfisién sareng épisién, ngadukung solusi anu teu dipersonalisasi
  • TGW jangkungna goar gool TGW jangkungna goar gool
    Gates Akun Gering Kalayan Gates Traksid, Gates Wing, Gate Swing, Geser, gerbang full, sareng gerbo jangkungna. Nyayogikeun genah manajemén pikeun asup sareng kaluar. Éta tiasa dianggo babarengan sareng kartu IC / kartu UHF, pamiarsa seru, pangakuan heuneung, sareng metode kontrol nyanghareupan, sareng cara kontrol mesin anu sanés pikeun ngahontal persentasan. Dina kaayaan anu normal, Gance Bawang Balikan tiasa pakait sareng Gates anu béda sareng aksés sareng skéma ngendalikeun khusus dumasar desain sareng sumber skenario aplikasi, sareng parsers awan.
  • Beungeut waktos pangenal sistem biometri Beungeut waktos pangenal sistem biometri
    AplikasiBeungeut waktos pangenal sistem biometriTerminal Glala pangenal mangrupikeun set maca dokumen sareng pangakuan rupa.Alat Alat Kontrol Biometri. Alatna dumasar kana komunikasi jaringan TCP / IP. Manajemén alat terminal liwat internétManajemén terbaluy, sareng kadeluk jauh tina gerbang, pikeun ngahontal dapuran sareng nutup gapura, sareng waktos anu sami sareng tiasa nampi cadangan data sareng ploardot data.Alat terminal tiasa cocog sareng skenario anu ditaksir kuas (1: 1), jalmaPamandangan diskriminasi muka (1: n), sareng tiasa diatur tabuh 1: Numutkeun pangguna:1 atanapi 1: n ngalih.
  • Grosir akurasi tinggi 8 inci layar LCD Kartu pangakuan raray Kartu aksés sistem kaméra pangakuan raray sistem withgoodprice-Shenzhen TigerWong Technology Co., Ltd Grosir akurasi tinggi 8 inci layar LCD Kartu pangakuan raray Kartu aksés sistem kaméra pangakuan raray sistem withgoodprice-Shenzhen TigerWong Technology Co., Ltd
    Grosir Akurasi tinggi 8 inci Layar LCD Kartu Pangakuan Wajah Sistem Akses Kartu Kaméra Pangenal Wajah Sistem withgoodprice-Shenzhen TigerWong Technology Co., Ltd
22222
SOLUSI
Paduli pra-penjualan atanapi saatos-penjualan dukungan teknis, kami salawasna siap nyayogikeun palanggan anu wareg.
Paduli dukungan teknis pra-penjualan atanapi saatos-penjualan, kami salawasna siap nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu nyugemakeun. Pikeun mastikeun épisiénsi pangluhurna, kami siap nampi konsultasi téknis pelanggan, pangropéa peralatan, kagagalan produksi, keluhan jasa, sareng masalah sanésna iraha waé pikeun ningkatkeun kapuasan palanggan. Ngalangkungan konsultasi telepon sareng layanan dina situs, urang tiasa mendakan sareng ngarengsekeun masalah dina waktosna pikeun ngajamin hak-hak nasabah, nyayogikeun layanan anu propésional sareng sasaran pikeun pangguna anu sanés, sareng ngiringan konsumén salami prosés.
Ngalangkungan konsultasi telepon sareng layanan dina situs, urang tiasa mendakan masalah sareng ngarengsekeun masalah dina waktosna pikeun ngajamin hak-hak pelanggan, nyayogikeun layanan anu propésional sareng sasaran pikeun pangguna anu sanés, sareng ngiringan konsumén salami prosés.

EMAIL: info@sztigerwong.com
TEL: 0755-23773884
MACA DEUI
MACA DEUI
TENTANG KAMI

DIPANGSA. HEBAT. LUCU. Dipercaya. AKTIP

Shenzhen TigerWong Technology Co., Ltd. mangrupikeun panyadia solusi kontrol aksés anu ngarah pikeun sistem parkir LPR, sistem parkir ANPR, sareng korsi aksés aksés jalan tol sareng terminal pangenalan wajah. Diadegkeun dina 2001, TigerWong komitmen pikeun ngembangkeun sistem parkir pinter, teras-terasan nganalisis sareng ngarengsekeun masalah dina syarat anu aya sareng tuntutan poténsial, sareng komitmen pikeun nyumponan sarat fungsional anyar pikeun solusi kontrol parkir. Tina sistem parkir tikét dugi ka sistem parkir kartu RFID, dugi ka sistem parkir pangakuan pelat sareng pamayaran non-induktif, tujuanna janten pamimpin industri parkir pinter.
  • 20 + Taun
    Pamekaran parangkat lunak
  • 10000+
    Kasus anu SUKSES
  • 120+
    NEGERI JEUNG DAERAH DAFTAR PÉS LISENSI
  • 386+
    Pamaké GLOBAL
MACA DEUI
Kasus Kami
Langkung ti 1000 kasus nyata di 56 nagara
  • Manajemén Parkir ALPR sadayana dina hiji mesin kalayan pangenalan karakter khusus-THAILAND
    Sistem Pangenal Pelat Lisensi Global mangrupikeun réalisasi konversi téks-téks pikeun idéntifikasi unsur khusus pelat, sareng ngagunakeun téknologi komputer pikeun ngatur éta. Utamana karakter khusus, sapertos tampilan ngaran tempat khusus sareng tujuan dina Mongol. Gambar-gambar anu dicandak ku kaméra khusus dikenal ku algoritma lokal sareng kaluaran salaku rékaman atanapi ngahasilkeun laporan. Éta saéstuna digunakeun di tempat parkir, daérah gancang, nyeuseuh mobil, pom bensin, jst., Anu saé ningkatkeun efisiensi kendaraan.
  • Produsén ALPR Thailand anu propésional
    ALPR Thailand Produsén ALPR Thailand anu propésional Naha jalma masangna salaku panto internal atanapi éksternal, éta mangrupikeun pilihan luhur sabab tiasa nganteurkeun pesona klasik atanapi gaya modéren pikeun nohonan gaya naon waé.
  • Manajemén Gawé Vietnam Produssi Vietnam ku Alpr sareng Kartu IC dianggo dina Breetstile pikeun motor
    Sistem sadar manajemén karyawan sadayana naek motor, turntilily bakal otomatis sacara otomatis kanggo sajumlah sajumlah piring atanapi bulan sareng ékspor sareng laporan IC sareng di ékspor.
  • TIGING TIGING STRID STRID SPFING STRID pikeun Aksés Lawang Kontrol
    LPR atanapi ANPR (Lisensi plat pangakuan) téhnologi can pati jeung ngakuan pelat lisénsi wahana ojah ti tukang kompleks, sarta ngakuan informasi plat lisénsi kandaraan liwat téknologi kayaning ékstraksi plat lisénsi, preprocessing gambar, ékstraksi fitur, sarta pangakuan karakter plat lisénsi.
TAROS KAMI

HUBUNGI DINA 1 JAM KANGGO MASYARKEUN