TGW Lartësia e plotë e rrotullimit Porta e rrotullimit me kontrollin e qasjes

TGW Lartësia e plotë e rrotullimit Porta e rrotullimit me kontrollin e qasjes

Gates hyrëse për këmbësorë përfshijnë portat e trekëmbësh, portat e krahut, portat e lëkundjes, portat rrëshqitëse, portat me lartësi të plotë dhe portat me gjysmë lartësi. Sigurimi i komoditetit të menaxhimit për hyrjet dhe daljet. Mund të përdoret së bashku me kartat ID / IC, lexuesit e UHF, lexuesit e gjurmëve të gishtave, njohjen e fytyrës dhe metodat e tjera të kontrollit të qasjes për të arritur personelin inteligjent të menaxhimit që hyjnë dhe dalin dhe ruajnë dhe nxjerrin shënime. Nën rrethana normale, portat e kalimit të këmbësorëve mund të korrespondojnë me portat e ndryshme dhe skemat e kontrollit të qasjes sipas dizajnit dhe kërkesave specifike të skenarëve të aplikimit dhe gjithashtu mund të përdoren me softuer kompjuterik ose serverë cloud.

Dërgoni kërkesë tani
NA KONTAKTONI
telefon: 8613926149186
telefon: 86-0755-23773884
Faqja e internetit: www.sztigerwong.com

Gates hyrëse për këmbësorë përfshijnë portat e trekëmbësh, portat e krahut, portat e lëkundjes, portat rrëshqitëse, portat me lartësi të plotë dhe portat me gjysmë lartësi. Sigurimi i komoditetit të menaxhimit për hyrjet dhe daljet. Mund të përdoret së bashku me kartat ID / IC, lexuesit e UHF, lexuesit e gjurmëve të gishtave, njohjen e fytyrës dhe metodat e tjera të kontrollit të qasjes për të arritur personelin inteligjent të menaxhimit që hyjnë dhe dalin dhe ruajnë dhe nxjerrin shënime. Nën rrethana normale, portat e kalimit të këmbësorëve mund të korrespondojnë me portat e ndryshme dhe skemat e kontrollit të qasjes sipas dizajnit dhe kërkesave specifike të skenarëve të aplikimit dhe gjithashtu mund të përdoren me softuer kompjuterik ose serverë cloud.


Turnstile të plotë të lartë është një lloj pajisjeje të kontrollit të qasjes të dizajnuara për vende me kërkesa të sigurisë së klasit të lartë. Është e lehtë për të kombinuar kontrollin e qasjes IC, kontrollin e qasjes së identitetit, lexuesin e kodit, gjurmët e gishtave, njohjen e fytyrës dhe pajisjet e tjera të identifikimit, ajo realizon menaxhimin inteligjent dhe efikas të kalimit. 

Turnstile është zgjidhja më e mirë për kontrollin e aksesit të ndërtesës moderne.

 

Seri të plotë janë plotësisht të zbatueshme për një zonë të lartë të rrjedhës së trafikut si shkolla, fabrika, parku , pasuri banimi dhe vende të tjera.

NESE KENI M M SHUM PYETJE, SHKRUANI NE
Thjesht na tregoni kërkesat tuaja, ne mund të bëjmë më shumë sesa mund të imagjinoni.