PRODUK
Parkir cerdas. Pangenalan rai. Gerbang turnstile
  • Kios Pembayaran Parkir Mobil Cerdas Berkualitas Profesional Kanthi Barcode Reader kanggo pabrikan fungsi pembayaran kanthi otomatis Kios Pembayaran Parkir Mobil Cerdas Berkualitas Profesional Kanthi Barcode Reader kanggo pabrikan fungsi pembayaran kanthi otomatis
    MESIN PEMBAYARAN OTOMATIS. Fitur: Keamanan Pintu utama dikunci nganggo kunci keamanan elektronik lan sistem kunci bilah. Lan kunci keamanan elektronik kudu dikunci nganggo kertu lan sandhi administrator. Kothak aman awis duwe modul aman sing kapisah. Kothak kothak 4-5mm, lan kothak aman kas dikunci nganggo kunci lawang dhewe. Kasino pembayaran, tagihan, kertu bank / kredit, Input Babknotes Cepet sing kasedhiya $ 5, $ 10, $ 20, $ 50, $ 100 Output Uang Kertas sing Kasedhiya $ 1, $ 5, $ 20 Input Koin sing Kasedhiya $ 1, $ 5, $ 10 Output Koin sing Kasedhiya $ 0,5, $ 1 Temokake aku Fungsi kanggo golek mobil sampeyan Fungsi iki khusus kanggo parkiran sing duwe sistem pandhuan video parkir lan sistem pangenalan plate Lisensi. Input nomer plat lisensi mobil sampeyan, layar tutul LCD LCD 22 "bakal nuduhake posisi mobil sampeyan ing parkiran kanthi peta elektronik, lan uga nuduhake cara paling apik kanggo njupuk mobil sampeyan. Alarm Karusakan Mesin kasebut duwe kamera kanggo monitor lan sensor infrared. Iki bisa ngrekam sapa sing ngoperasikake. Lan yen ana sing ngilangi, bakal langsung muni weker sing kuat, lan bakal menehi sinyal alarm menyang pusat administrasi. Cocog kanggo parkir ing komunitas perumahan, perusahaan lan institusi, hotel, bangunan komersial, organisasi pamrentah, perusahaan logistik, rumah sakit, desa, pasar blanja, lan liya-liyane. Shenzhen TigerWong Technology Co., Ltd Kios Pembayaran Parkir Mobil Cerdas Berkualitas Tinggi Kanthi Reader kode Bar kanggo produsen fungsi pembayaran otomatis, tim teknis akses pejalan kaki sing efisien lan efisien, ndhukung solusi khusus sing ora distandard
  • Tgw Gerbang Ser Tonstille sing dhuwur kanthi kontrol akses Tgw Gerbang Ser Tonstille sing dhuwur kanthi kontrol akses
    Gerbang Akses Pedestrian kalebu gerbang tripod, gerbang wing, gapura swing, gapura gapura, gapura dhuwur, lan gapura dhuwur. Nyedhiyakake penak kanggo nglanggar lan metu. Bisa digunakake bebarengan karo Kode ID / IC, para pamaca UHF, pangenalan driji, pangenalan pasuryan, lan cara kontrol akses liyane kanggo entuk personel manajemen cerdas sing mlebu lan nylametake lan nylametake cathetan. Ing kahanan normal, Gerbang Pejalan Kayu bisa cocog karo skema kontrol lan akses sing beda miturut desain lan syarat-syarat komputer, lan uga bisa digunakake karo piranti lunak komputer utawa server Cloud.
  • Pangenalan Pasang Ngatur Wektu Sistem Kontrol Akses Kontrol Bandara Facial Solutions Pangenalan Pasang Ngatur Wektu Sistem Kontrol Akses Kontrol Bandara Facial Solutions
    Aplikasi ProdukPangenalan Pasang Ngatur Wektu Sistem Kontrol Akses Kontrol Bandara Facial SolutionsTerminal Gapura Pangenalan minangka pesawat saka Dokumen Maca lan Pangenalan Prajanjian Dokumen.Piranti kontrol saluran biometrik Integrasi. Piranti kasebut adhedhasar komunikasi jaringan TCP / IP. Manajemen Piranti Terminal liwat InternetManajemen terpusat, lan remot kontrol gapura, kanggo entuk pambukaan lan nutup gapura, lan ing wektu sing padha bisa entuk data sinkronisasi data karo platform manajemen.Piranti terminal bisa kompatibel karo skenario bukti sing nyekseni (1: 1), wongAdegan diskriminasi pemandangan (1: n), lan bisa disetel ing 1: Miturut pangguna:1 utawa 1: N Switch.
  • Grosir Akurasi tinggi 8 inci Layar LCD Kartu Pengenalan Wajah Sistem Akses Sistem Kamera Pengenalan Wajah withgoodprice-Shenzhen TigerWong Technology Co., Ltd Grosir Akurasi tinggi 8 inci Layar LCD Kartu Pengenalan Wajah Sistem Akses Sistem Kamera Pengenalan Wajah withgoodprice-Shenzhen TigerWong Technology Co., Ltd
    Grosir Akurasi tinggi 8 inci Layar LCD Kartu Akses Kartu Pengenalan Wajah Sistem Kamera Pengenalan Wajah withgoodprice-Shenzhen TigerWong Technology Co., Ltd
22222
SOLUSI
Preduli dhukungan teknis pra-sales utawa sawise-sales, kita siyap nyedhiyakake layanan sing wareg karo pelanggan.
Preduli saka dhukungan teknis pra-sales utawa sawise-sales, kita siyap nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan sing kepenak. Kanggo njamin efisiensi paling dhuwur, kita siyap nampa konsultasi teknis pelanggan, perawatan peralatan, kegagalan produksi, keluhan layanan, lan masalah liyane kapan wae kanggo nambah kepuasan pelanggan. Liwat konsultasi telpon lan layanan ing situs, kita bisa nemokake lan ngrampungake masalah kanthi tepat wektu kanggo njamin hak pelanggan, nyedhiyakake layanan profesional lan target kanggo pangguna sing beda-beda, lan ngiringan para pelanggan sajrone nindakake proses kasebut.
Liwat konsultasi telpon lan layanan ing situs, kita bisa nemokake masalah lan ngatasi masalah kanthi tepat wektu kanggo njamin hak pelanggan, nyedhiyakake layanan profesional lan target kanggo macem-macem pangguna, lan ngiringan pelanggan sajrone proses kasebut

EMAIL: info@sztigerwong.com
TEL: 0755-23773884
Waca liyane
Waca liyane
Babagan Kita

TALENTED. HEBAT. NGALAMI. KANGGO. AKTIF

Shenzhen TigerWong Technology Co., Ltd. minangka panyedhiya solusi kontrol akses utama kanggo sistem parkir LPR, sistem parkir ANPR, lan turnstile kontrol akses pejalan kaki lan terminal pangenalan rai. Didhisiki ing taun 2001, TigerWong nduweni komitmen kanggo pangembangan sistem parkir cerdas, kanthi terus nganalisa lan ngrampungake masalah ing persyaratan sing ana lan panjaluk potensial, lan nduweni komitmen kanggo memenuhi persyaratan fungsional anyar solusi kontrol parkir. Saka sistem parkir tiket kertas nganti sistem parkir kertu RFID, nganti sistem parkir pangenalan plaka lan pambayaran non-induktif, tujuane dadi pimpinan industri parkir cerdas.
  • 20 + Taun
    PEMBANGUNAN SOFTWARE
  • 10000+
    KES sing sukses
  • 120+
    PENGUMUMAN PLAT LISENSI DAERAH
  • 386+
    Panganggo GLOBAL
Waca liyane
Kasus Kita
Luwih saka 1000 kasus nyata ing 56 negara
  • Manajemen parkir ALPR kabeh ing siji mesin kanthi pangenalan karakter khusus-THAILAND
    Sistem Pangenalan Pelat Lisensi Global minangka realisasi konversi teks-grafis kanggo identifikasi elemen khusus pelat, lan nggunakake teknologi komputer kanggo ngatur. Utamane karakter khusus, kayata tampilan jeneng lan tujuan khusus ing Mongol. Gambar sing dijupuk kamera kanthi khusus dikenali karo algoritma lokal lan output minangka rekaman utawa ngasilake laporan. Iki sejatine digunakake ing area parkir, area kecepatan tinggi, cuci mobil, pompa bensin, lan liya-liyane, sing nambah efisiensi kendharaan.
  • Produsen ALPR Thailand profesional
    ALPR Thailand Produsen ALPR Thailand profesional Apa wong nginstal minangka lawang internal utawa eksternal, iku pilihan utama amarga bisa menehi pesona klasik utawa gaya modern kanggo nemokake gaya apa wae.
  • Manajemen aksesoris pabrik pabrik pabrik pabrik pabrik pabrik dening Alpr lan kertu IC bisa diuripake kanggo Turnstile
    Sistem kasebut nyadari manajemen karyawan kanthi lengkap numpak motor, turnstile kasebut bakal mbukak kanthi otomatis nalika kepatuhan saka pirang-pirang piring kanggo nomer piring lan wulan.
  • Tiger parkir larutan parkir macan kanggo ngleboke kontrol kontrol
    Teknologi LPR utawa Anpr (Pangenalan Plate) bisa ngakoni lan ngerteni piring lisensi kendaraan ing latar mburi kompleks, lan ngerteni ekstraksi piring lisensi, ekstraksi format lisensi, lan lisensi Plato Watak.
KONTAK KAMI

KONTAK ING 1 JAM KANGGO NGatasi Solusi