• Parkir lan Turnstile
    Parkir lan Turnstile
    Manajemen kontrol lawang parkir lan solusi kontrol akses gerbang turnstile.

Produk

Produsen sistem manajemen parkir terkemuka ing China, TigerWong Nyedhiyakake solusi manajemen parkir sing canggih.

Milih supplier sistem manajemen parking tengen, sampeyan bisa nggawe prabédan pinunjul ing efficiency sakabèhé lan efektifitas saka operasi parking Panjenengan.

Produk utama kami meliputi: sistem parkir LPR, sistem parkir ANPR, sistem pengenalan wajah. Sugeng rawuh Kontak!

  • <p>20+ Taun</p>

    20+ Taun

    PENGEMBANGAN SOFTWARE

  • <p>10000+</p>

    10000+

    KASUS SUKSES

  • <p>120+<br></p>

    120+

    NEGARA lan REGION LISENSI PLATE pangenalan

  • <p>386+</p>

    386+

    Pangguna GLOBAL

Kasus Swara Donya

Luwih saka 80 kasus ing pirang-pirang negara kayata Jepang, Filipina, Thailand, Arab Saudi, Mesir, Afrika Kidul, Bolivia., lsp

hubungi IN kanggo njaluk SOLUSI

Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, hubungi tim layanan pelanggan.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa